[Trinity] Repack TrinityCore NPCBots + Eluna + Extras [335a Solo/LAN] 2022

maicherryl

Registered
Aug 18, 2020
11
0
0
Credits
0
Quest "Help Tavara" of Draenie race can't complete still this day?

I just heal myself whenever I want to heal her... if I remember rightly this problem issue begin on 2011 or around that year and now we still stuck with this quest.
 

khyle650

Veteran
Dec 11, 2009
100
6
0
Credits
0
Last edited:

sdwowtest

Registered
Jan 29, 2019
7
0
0
Credits
0
Thank you for your Repack. Autobalance is bug when players are in different continents Autobalance will keep announcing. Can you fix it?
 

maicherryl

Registered
Aug 18, 2020
11
0
0
Credits
0
Please, Log in or Register to view quote content!

Did you change <AutoBalance.PlayerChangeNotify = 1> to <AutoBalance.PlayerChangeNotify = 0> ?

It's in worldserver.cfg at Core folder.

Oh and you need to move loginannounce.lua out from your lua_scripts folder too. Just create new folder in your Core folder and move this lua file to that new folder.
 
Last edited:

sdwowtest

Registered
Jan 29, 2019
7
0
0
Credits
0
Please, Log in or Register to view quote content!

thank you. I did, and there was no announcement.

- - - Updated - - -

HI~

Every man for himself skill error. When controlled, the controlled state cannot be released.

- - - Updated - - -

HI~

Every man for himself skill error. When controlled, the controlled state cannot be released.
 

maicherryl

Registered
Aug 18, 2020
11
0
0
Credits
0
Please, Log in or Register to view quote content!

1.Crack your server zip file. (On your game folder or anywhere else is fine)

2.Open your server folder and open Start_All_Server.bat

3.Wait until your worldserver completely run then type at it cmd line "account create *youraccountname* *yourpassword*" (don't add "" and **)

4.If your server run text look like "account *** has create" then it's done.

5.You can play your game and log in with your created account.
 

maicherryl

Registered
Aug 18, 2020
11
0
0
Credits
0
Please, Log in or Register to view quote content!

I try to tag outside web link to this post but post-system don't allow me to do.

So, you need to check how to do that by yourself. You can search on internet about "how to make static ip" and follow the instruction for your Windows (like, if you use win7 then search about win7 static ip to match your os)

Hope that can fix your problem :)
 

a8471502

Registered
Aug 1, 2022
2
0
0
Credits
0
Hello, my friend, I'm a Chinese player. Your work is very good, but I can't set the BOT dialog to Chinese. Can you help me?
These words are generated by my translation software. Please forgive me if there is something wrong.
 

japzer

Registered
Jul 31, 2022
3
0
0
Credits
0
Sorry for the newbie question.. I am comming from Jeutie repack.. will this work with the same database from jeutie?

Do I need to still install the WOW FILEs for this repack?

Is there a guide somewhere on how to get this installed from scratch
 

Westlake

Registered
Jul 22, 2022
3
0
0
Credits
0
Hi!
I am at the moment running TrinityCore rev. e59d1dfccb49 2022-05-10 01:15:25

Is it possible to import the existing users/characters from that server into this never NPCBot repack?

Thanks.
 
Last edited:

mplanam

Registered
May 25, 2014
13
0
0
Credits
32
Hello,
I created 5 bots with the pnj Lagretta, on 2 different characters, but since no more bots are available, I have the following message from Lagretta

"seems like there is nobody available right now, chek again later"

help me please.
 

mplanam

Registered
May 25, 2014
13
0
0
Credits
32
Thank you for your answer, it works in gm mode,
in normal mode the npcbot function is limited.

it seems limited to 5 bot
 
Last edited: